FORMULARI

Participa-hi

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

L'exposició Pantalla Global vol comptar amb la visió del públic, tot incorporant a l'exposició física els vídeos que ens facis arribar a través d'aquest espai virtual.


Qui hi pot participar?

  • Hi poden participar les persones físiques residents arreu del món, majors d'edat, o menors amb l'autorització deguda dels seus pares o representants legals, sense importar la seva nacionalitat.
  • Els vídeos han d'anar signats. La persona que els presenta n'ha de ser l'autor o, en el cas dels menors d'edat, el representant legal (vegeu les bases de participació i la política de protecció de dades).

 

Com han de ser els vídeos?
  • Han de ser peces audiovisuals d'una durada màxima de 2 minuts sobre el poder de la pantalla en el món actual.
  • Han de ser una resposta audiovisual a les preguntes que plantegen els comissaris.
  • S'han d'integrar en alguna de les categories de pantalla definides en el projecte: pantalla història, pantalla política, pantalla esport, pantalla publicitat, pantalla excés, pantalla vigilància, pantalla joc.

 

Què passa amb els vídeos?
  • Tots els vídeos rebuts s'integraran dins aquesta plataforma virtual, VIMEO i a la secció Contracamp de l'exposició presencial, i són susceptibles d'aparèixer al catàleg de l'exposició, arxiu CCCB, web CCCB, i comunicació pública de l'exposició.
  • L'organització es reserva el dret de no publicar els vídeos amb contingut ofensiu o que vulneri la legislació vigent o qualsevol dret fonamental, o que no compleixi les condicions de participació.
  • El període de presentació dels vídeos és des de l'1 d'octubre de 2011 endavant, sense limitació en el temps fins que el CCCB no publiqui una data de finalització de període de presentació a la seva pàgina web http://pantallaglobal.cccb.org, a causa que durant el termini de deu anys el CCCB organitzarà diferents itineràncies d'aquesta exposició i vol comptar amb els vostres vídeos durant tot aquest temps.
  • Els vídeos participants optaran a un premi consistent en entrades per al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, que celebrarà la seva 60a edició del 21 al 29 de setembre de 2012 (Bases concurs).

Formulari d'enviaments

Si us plau, omple tots els camps:

captcha